View Single Post
  #347 (permalink)  
Vechi 02 iun 2020, 21:13:55
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Căsuta slăbuțelor active

Azi am avut un imbold si am plecat cu masina. Am mai condus singura, dar in oras. In afara orasului, doar cu sotul. Am hotarat sa ne intoarcem la tara, la parintii mei, dupa ce m-a sunat tata sa imi spuna ca au reusit sa isi programeze plecarea pentru luni. Mi s-a rupt sufletul ca nu am petrecut cine stie ce timp cu ei, mi s-a rupt sufletul vazand ca cel mic plange dupa ei asa ca am hotarat sa dau frica deoparte si sa fac si drumul asta singura. Sotul era doar un sustinator psihic acolo, in dreapta, tot eu co duceam pe drumul asta, asadar am fost sigura ca va fi bine.
Si a fost. Cu emotii, dar am ajuns bine. Ma tem de drumul asta pentru ca zilnic e coada de tiruri care asteapta sa intre in vama, tiruri care ies din vama, drumul are o singura banda pe fiecare sens si e groaznica circulatia.

Asadar, iata-ma, din nou la tara.
Azi mers mult pe jos, am mers la cimitir la bunica din partea mamei, cu flori, la intoarcere am cules dude pentru cel mic
Sport azi : 25 min cardio workout cu Fitness blebder, afara in curte , 12 minute de sarit coarda si 23 de minute bicicleta stationara.

Mic dejun - lapte cu musli
Pranz - ciorba de pui, un ou fiert, o felie de branza, usturoi verde si o felie de paine
Gustare - seminte de floarea soarelui
Cina - o felie de branza, 1 felie muschi de porc, masline verzi, ceapa

Ramanem aici pana duminica. Azi sunt doar eu cu copilul, maine vine si sotul. Cel mai bine e la curte, la parinti! Copilul e si el incantat. Suntem niste rasfatati aici, la parintii mei Toti 3!
Noapte buna!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
butterfly30 (02 iun 2020), Kclaudyia (03 iun 2020), lidiuta (03 iun 2020), Zoe (03 iun 2020)