View Single Post
  #37 (permalink)  
Vechi 12 mar 2010, 16:12:54
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Carti care merita sa fie citite

Hmm..am citit atatea carti si imi plac cam toate..fiecare ascunde o poveste, o traire personala a autorului, chiar si cele fiction ..Plus ca fiecare varsta are cartile ei..de ex La Medeleni mi-a placut si mie, cand aveam 13-14 ani...De copil muream dupa Insula lui R.C, ma si vedeam pe acolo..Pe urma Papillon, Contele de Monte Cristo, Laleaua Neagra..Eu la 14 ani adoram cartile de aventuri s mister..
Pe urma, in adolescenta am avut o perioada Sandra BrownCulmea ca-mi placeau doar cartile ei cele groase nu cele subtirele, de 30 de pag..si chestia asta mi-a ramas si acu..cand cumpar o carte ma uit intai sa aiba 300-400 de paginiLa 20 de ani urmau cartile lui Crichton..cand gaseam o carte de un autor ca -mi placea citeam tot ce puteam de el..asa fac si acum.
Pe urma a urmat Stephen King...Am citit ABSOLUT TOT ce a iesit pana acum, in afara ultimei carti de anul asta:The Dome..costa inca prea mult
Anul asta am citit si STIEG LARSON:Am inceput cu "Regina castelelor de hartie"( nu stiu daca am tradus corect, eu citesc tot in italiana si am mai cautat de el si am citit "Oameni care urasc femeile"..le recomand iubitorilor de suspans halucinant..
Acum citesco cartulie de buzunar care se numeste haos calm" , face furori aici in Italia da mie nu mi se pare cine stie ce..au facut si un film..Oricum, daca e sa aleg intre un film si cartea originara..aleg de o mie de ori cartea..
Si nu in ultimul rand imi plac cartile cu vampiriNu cele gen moonligt ci Anna Rice si "jurnalul unui vampir"(nu mai tin minte autorul) ,cartoi de vreo 500 de pagini..
Va zic sincer ca fara carti as fi fost moarta, m-au ajutat sa trec printr-o copilarie si adolescenta de cosmar, au fost refugiul meu si le ador..
Inca ceva:urasc sa citesc cartile pe computer..daca nu simt eu fosnetul paginilor inmaini nu reusesc sa citesc..Asa c , spre marea disperare a sotului dau o avere pe carti uzate, la un mic targ la Roma, unde cu 5 euro iti alegi 3 carti..de multe ori gasesc carti noi, in tiplaSi eu le aleg pe cele mai groase..
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat