View Single Post
  #37 (permalink)  
Vechi 30 oct 2013, 16:00:54
040489's Avatar
040489 040489 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 iun 2012
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: dieta sanatoasa :)
Date: 171cm, 73.5kg
Mesaje: 317
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 209 ori in 170 mesaje
Implicit Re: Slabuta in devenire

Citat:
Anterior postat de Andreea Catalina Vezi mesajul
Multumesc. Ma simt mai bine. Va iau sfaturile in considerare, incerc sa mananc cat mai sanatos si consistent, dar eu nu pot manca mult. Pur si simplu simt ca nu mai incape si daca ma fortez ma simt rau .. Eu simt cand sunt satula. Cu ce si cat mananc eu acum ma simt bine .. Adica dimineata asta spre exemplu am mancat paine cu branza si ardei rosu (pentru ca i-am terminat rosiile maimei, si morcovii, si merele ) si ceai de menta. M-am simtit satula si inca ma simt si acum, avand in vedere ca am mancat acum 3 ore. Acum voi lua pranzul deci sa nu imi ziceti ca nu mananc Eu iau 4 mese pe zi, nu 5. Iau o singura gustare , la scoala care consta intr-un mar sau orice fruct. Nu ma simt niciodata flamanda. Nu 'sar' pe mancare deoarece nu mi-e foame. Eu ma simt bine cu cat mananc ..
Nu mai stiu ce sa fac ..
Eu zic sa te relaxezi . Sa te bucuri de perioada asta a vietii, de scoala, de prieteni....Sa citesti despre nutritie si cum functioneaza organismul tau, de ce are nevoie. Sa nu faci din slabit un scop principal, ci sa iti doresti sa fi sanatoasa si sa ramai frumoasa.....
Pana la urma, kg nu ne definesc personalitatea. Cu pasi mici si planuri pe o perioada luuuunga de timp, reusesti!
040489, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1764 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1247 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 731 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat