View Single Post
  #39 (permalink)  
Vechi 05 sep 2011, 09:01:12
margutza's Avatar
margutza margutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 30 aug 2011
Locaţie: Focsani, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Rina
Date: 165cm, 76kg
Mesaje: 2.589
Aprecieri acordate: 275
Am fost apreciat(a) de 434 ori in 290 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj IX)

Citat:
Anterior postat de alynacrystyna Vezi mesajul
deci , sa va povestesc

tocmai am venit cu Amalia de la gradi...dupa ce a plans de cand am trezit-o si pana am ajuns acolo, ca nu vrea sa mearga la gradi si nu vrea sa ramana acolo ...nu mai vroia sa plece. stiti ca nu am rezultatele analizelor, nu ne-a lasat sa ramanem ....de maine incepem in forta...a trebuit sa ma rog de ea sa plecam, vroia sa ramana sa mearga la baie cu copii sa se spele pe maini, sa mearga cu ei la masa, sa se joace....deci am scapat usor...numai cu un plans de o ora

Ana, la tine cum a stat treaba la cresa?


Asa o sa fie o perioada de timp, depinde ff. mult de educatoare si de ingrijitoarele ( se ocupa mai mult decat educatoarea de copil) de care Amalia se va apropia. Mare grija la raceli. Imunizarea trebuie inceputa din vara. Si sa va traiasa, sa aveti parte de bucurii, e perioada cea mai frumoasa a copilariei.
margutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2362 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1845 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1846 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]