View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 25 iun 2012, 11:15:22
Anca22's Avatar
Anca22 Anca22 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2012
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sanatoasa
Date: 163cm, 72.8kg
Mesaje: 488
Aprecieri acordate: 445
Am fost apreciat(a) de 424 ori in 298 mesaje
Implicit Re: Jurnal Cristina-schimbare

Citat:
Anterior postat de cristinax Vezi mesajul
Buna ziua slabutelor va astept la mine in jurnal si am sa va povestesc ceva despre mine sa va faceti o parere si sa ma ajutati cu sfaturi despre ce ar trebui sa fac mai departe.
Sunt Cristina, am o inaltime de 155 si 47 de kg (mai nou) am slabit 2 cam de o luna si ceva. Ma gandesc ca mai am aproape 2 luni pana la nunta mea si pana atunci vreau sa arat bine asta inseamna ca ar trebui sa mai slabesc pana la 44.
Nu sunt grasa dar am unele parti ale corpului care nu arata bine(fundul si picioarele). Am ales sa tin un jurnal pentru ca am intrat de mult pe slabute si am citit multe lucruri interesante si ma tineam de treaba doar o luna 2 dupa care ma plictiseam si reveneam la vechile obiceiuri.Vreau sa comunic cu voi si sa primesc sfaturi si incurajari.
Buna ziua,slabuto! Parerea mea e ca nu mai trebuie sa slabesti(47kg mie mi se par deja destul de putine) ci doar sa ai grija sa mananci sanatos si cu multe vitamine ca sport oricum cred ca sigur faci daca esti in apropierea nuntii.Eu tocmai am avut nunta si crede-ma ca in ziua nuntii nu iti va sta gandul deloc la cele 3 kg pe care vrei sa le slabesti.Mare atentie ca vei avea nevoie de multa energie pentru acea zi.Te astept cu drag la mine in jurnal sa mai discutam despre nunta sau despre ce vrei tu.PUPICI
__________________
Anca22, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2404 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1887 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]