View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 14 oct 2012, 16:58:59
negativ10's Avatar
negativ10 negativ10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 apr 2012
Locaţie: Botosani, Romania
Vârsta: 28
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnal negativ10 - alimentatie sanatoasa (Alexandra)

Multumesc mult de tot, fetelor! E chiar reconfortant sa gasesti oameni care sa te inteleaga si sa te sustina din punctul asta de vedere. Acum imi pare rau ca nu am inceput jurnalul mai din timp, inainte sa o iau din nou pe aratura Nu sunt lucrurile chiar atat de rele, dar nu imi plac escapadele astea si vreau sa le controlez.
@WhiteAngel: Da. Am practicat aerobic timp de vreo 4 sau 5 luni, dar am luat o pauza, pana cand termin cu zapacelile din semestrul I.. E destul de multa agitatie cu scoala si nu prea am timp momentan, dar o sa ma apuc din nou in iarna, mai mult ca sigur! Am sesizat o schimbare destul de evidenta dupa ce m-am lasat, dar e mai mult din punctul de vedere al dispozitiei mele. Eram mult mai relaxata si detensionata cand mergeam la sala. Oricum, mai compensez acum: am 2 ore de sport pe saptamana la scoala (pe care chiar le fac) si merg pe jos zilnic macar 40-60 de minute. Cea mai buna solutie mi se pare sa respect un program de aprox. 3 mese pe zi si 2 gustari, dupa cum imi permite orarul si sa nu amestec mesele lipidice cu cele glucidice. E mai greu la scoala..imi mai aduc mancare de acasa, dar nu pot face asta tot timpul, si atunci mi-e greu sa decid pentru ce sa optez ca sa nu mor de foame, dar nici sa nu fac o alegere foarte nepotrivita. Incerc sa variez cat mai mult, pentru ca la un moment dat ma plictisesc sa mananc aceleasi chestii.. Nu stiu daca o sa am timp sa postez prea mult, dar oricum eu intru zilnic pe slabute asa ca o sa vad cum fac
Multumesc inca o data, felicitari si voua pentru ce ati reusit sa faceti si bafta in continuare!
negativ10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1940 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1423 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]