View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 20 oct 2012, 22:11:31
Sasy's Avatar
Sasy Sasy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 iul 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 156cm, 78kg
Mesaje: 790
Aprecieri acordate: 305
Am fost apreciat(a) de 186 ori in 163 mesaje
Implicit re: Jurnal CCristina D

Citat:
Anterior postat de CCristina D Vezi mesajul
Buna....ma numesc Cristina, am 25 de ani fara 3 luni si am hotarat sa imi fac si eu un jurnal si sa ma alatur voua.
Am luat aceasta decizie de a slabi datorita faptului ca pe parcursul anilor chiar daca am tinut mereu diete, am ajuns la greutatea de 97,6 kg, ceea ce e foarte mult. Mereu ma descurajam dupa ce incheiam dietele deoarece aparea efectul yo-yo...iar intr-o zi cautand pe internet detalii despre dieta Rina's 90, am dat peste acest site minunat si de atunci nu poate sa treaca o zi fara sa trec pe aici.

Imi doresc ca de aceasta data sa slabesc intr-un mod sanatos, fara a urma diete stricte, ci mancand sanatos si in cantitati limitate, oarecum o dieta hipocalorica. Sper sa reusesc si sa ajung sa slabesc cat imi doresc!!!

O seara frumoasa tuturor!
Buna seara, Cristina ! Bine ai venit!
E o hotararea inteleapta faptul ca nu vrei o dieta ci un stil de viata sanatos. Diete-minune care au ca rezultat slabiri spectaculoase nu exista. Si ceea ce se potriveste uneia dintre noi, nu este universal valabil.
Deci, incepe asa cum ti-ai propus: mananca sanatos si in cantitati limitate dar fara sa te infometezi, fa miscare ( la varsta ta poti face tot ce iti doresti ) si studiaza-ti reactiile organismului. Vei ajunge sa afli lucruri incredibile despre propriul corp. El, corpul, ne spune multe. Numai ca noi nu stim sau nu avem timp sa-l ascultam.
Sigur vei ajunge la rezultatele dorite. Sta in puterea ta. Trebuie doar sa iti doresti cu adevarat, nu doar la nivel declarativ.
Seara frumoasa si kg cat mai multe in minus!
__________________
Jurnal Sasy

"Să avem seninătatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat şi mai ales înţelepciunea pentru a face deosebirea între cele două posibilităţi.” -Marc Aureliu
Sasy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 2,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Sasy; 20 oct 2012 at 22:23:23.
Acest membru apreciaza mesajul lui Sasy:
CCristina D (20 oct 2012)