Subiect: Gradinita
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 19 feb 2013, 14:24:08
rainbow83's Avatar
rainbow83 rainbow83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: wuppertal, Germania
Vârsta: 41
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 642
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Gradinita

Citat:
Anterior postat de miriana Vezi mesajul
In primul rand, merci mult de raspuns. Temele din nutritie - ca si oricare altele - se adapteaza la nivelul de competenze si cunostinte al copilului. Nu as sta sa-i explic unui copil de 4 ani de ce sunt mai buni carbohidratii cu lant lung si cum obtinem o valoare biologica cat mai mare. Dar cred ca o piesa de teatru cu copiii bine facuta i-ar sensibiliza si pe parintii care le cumpara celor mici prea multe dulciuri de ex. Mersul la cules de prune si nuci de ex le face placere copiilor. Ne intoarcem la gradi si facem o prajitura cu ele. Construim o mica piramida a alimentelor, inventam un joc cu fructe si legume, etc. Metodele acestea de lucru se aplica in multe tari si eficienta lor a fost dovedita in zeci de studii. Copiii mici sunt mai isteti - sa zic asa - decat credem noi. Se poate ca la noi sa mai fie nevoie de timp pana se poate accepta genul acesta de lucru. Din motivul acesta ma interesa parerea voastra.
Foarte interesanta ideea ta. Sper sa ai succes. Cred ca ar fi multi parinti interesati de asa ceva si in romania...pe mine m-ar interesa asa ceva pt copiii mei
rainbow83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 874 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat