View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 22:05:29
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Salut tuturor,

Am o mica si umila sugestie: pentru toate slabutele actuale si viitoare (si pentru mine!). Sa incerce daca e posibil (nu e usor, recunosc) sa nu interpreteze mesajele de pe acest forum, ca si cum ar fi "tzintite" fix spre ele, ca si cum ar fi musai personale. Sa o ia ca mesaj in general. Spre ex. daca eu scriu acum un mesaj despre ce rau e sa ai pielea crapata pe cot...cineva de pe acest forum (oricine) care chiar are pielea crapata pe cot o sa se supere si o sa sara in sus ca m-am luat de ea, ea si doar ea. O slabuta nu are cum sa stie ce e in mentalul, trecutul/prezentul altei slabute ca poate chiar nu are capacitati telepatice si poate nu a citit toate mesajele din virtual. Cu alte cuvinte sa nu se simta atinsa, sa stea un moment, sa se gandeasca si sa reactioneze pasnic, la bunul simt. Pe cat posibil.

Pe de alta parte, nici comentariile gen glume, scrise de amuzament nu sunt primite tocmai bine de toata lumea ca nu sunt toti la fel. Sunt persoane mai sensibile care se vor simti atacate in intimitatea lor personala. Cine da cu ghioga - suporta consecintele. Adminii d-aia sunt aici pentru aplanarea acestor situatii, de nedorit.

Concluzia: atentie ce scrii/ce scoti din tine...dar atentie si cum reactionezi, ce scoti din tine. Exista o zicala care suna asa:" Nu conteaza neaparat ceea ce intra in tine - ci conteaza mai degraba ceea ce iese din tine".

Comentariile de mai sus imi sunt adresate si mie, bineinteles.

Zile placute si luminoase!
propun ca atunci cand mai spunem unele lucruri, nu conteaza ce, la care credem ca o alta slabuta ar putea interpreta gresit( sand stii la ce ma refer) sa punem un smiley face langa fraza respectiva numai prin faptul ca vezi un ofera o alta interpretare. eu asa am facut la nevoie, cand am vrut sa fac o remarca, si imi era teama sa nu fiu prost inteleasa
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2307 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1790 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1791 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]