View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 06 aug 2010, 21:52:59
ruxxi's Avatar
ruxxi ruxxi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Dieta echilibrata
Date: 160cm, 53kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Ruxxi-cum m-am lasat de fumat si ce ma mentine motivata!

Hello, Mysterious girl!
Iti multumesc pentru primire o sa postez zilele acestea poze,multumesc pentru urari

De curand am tinut dieta Dukan,incerc sa mai slabesc un pic (mai am niste "grasi" pe copanele ).Evit pe cat se poate carbohidratii,iar fructele intr-adevar din cauza zaharului le-am scos din meniu.Eu daca mananc fructe ,in 2-3 ore max. devin foarte pofticioasa.Mai mananc ananas sau grapefruit pt ca ajuta insa...cam de 3 saptamani n-am mai vazut fructe.Vreau sa tin o cura cu afine,poate chiar saptamana viitoare,insa pe la mine prin piata nu am vazut inca.

Acum mananc putin cam dezorganizat din cauza serviciului insa intr-o zi obisnuita mananc
la micul dejun un iaurt degresat (mai nou si cu fulgi de ovaz insa nu zilnic) +1 ou fiert/ branza telemea putin sarata cu cremwursti sau cu sunca.

la pranz de obicei mananc un baton de slabit si seara o salata sau imi gatesc o mancarica de vara cu toate legumele pe care le gasesc in frigider+carne de pui.
Uneori inversez pranzul cu cina. In wk-end mananc la o masa, maximum la doua ce imi place (de ex :iau cativa cartofi prajiti,o felie-doua de pizza,o portie de paste sau o prajiturica facuta de mama etc).

Azi :md:NIMIC, ora 11 cafea +2 rondele de orez expandat ,ora 14.00 un baton de slabit, ora 19.00 ghiveci de legume. ora 20.30 sport 40 min.


Te pup!
ruxxi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1809 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1292 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1293 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]