View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 03 sep 2010, 14:32:53
Dee's Avatar
Dee Dee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 11 mai 2010
Locaţie: Somewhere, Romania
Vârsta: 30
Dieta: Numar calorii si mananc sanatos
Date: 171cm, 56kg
Mesaje: 470
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Floarea infloreste nu se ofileste !

Citat:
Anterior postat de Sayuri Vezi mesajul
Buna! Numele meu este Gianina si ca mai toate dintre voi si eu am ceva probleme cu kilogramele in plus care s-au pus de-a lungul timpului.Recunosc ca si stilul meu de viata lasa de dorit . Dar.din aceasta cauza m-am hotarat sa imi fac un stil de viata sanatos si sa dau jos kilogramele acelea enervante si sa nu le mai pun niciodata inapoi De maine incep SB mi s-a parut ce mai potrivita si am citit aici ca multe dintre voi ati avut rezultate cu aceasta dieta. Mult noroc si sper sa devenim toate slabute si sa ramanem asa
Hello Sayuri si bine ai venit printre noi

Dat fiind ca esti la inceput, eu te sfatuiesc sa nu faci greseala de " a tine o dieta" . Doar incadreaza-te in 1800-2000 de calorii , normal pentru o femeie . SB poate fi buna dar toate acele kg se slabesc pe moment doar...pt ca organsimul cand vede ca nu are o anumita categorie de mancare, incepe imediat sa isi faca provizii...si se depune grasime. La fel stau lucrurile si cu infometarea.
Solutia e sa faci miscare in fiecare zi ( de preferat cardio mai mult) insa nu exagera nici cu ea, sa mananci portii rezonabile de mancare, sa mananci numai cand ti se face foame, sa uiti complet de dulciuri si de chestii grase mai ales ( gen cartofi prajiti, carne de porc etc. etc. ) si de tot ce contine zahar in principal .Daca ai respectat programul mai mult timp iti poti acorda un premiu dulce ca sa te incurajeze . Si trebuie sa mananci echilibrat din toate : proteine, glucide,lipide. Da, si lipidele vegetale sunt necesare creierului.
Nu recurge la diete, a fost greseala pe care o regret si de pe urma careia inca mai trag din greu...ca nu mai slabeste corpul dupa ce il chinui... Bafta !
__________________


You have to do it yourself,no one else will do it for you.You know you can.

People do not lack strenght.They lack will !
Dee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2046 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1529 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1272 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]