View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 07 ian 2011, 17:04:34
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Sufar de Binge Eating

Citat:
Anterior postat de corallia Vezi mesajul
sunt constienta de problema pe care o intampin de cativa ani buni de acum, dar nu am vointa necesara pentru a o infrunta. In momentul in care am avut o relatie mi-a fost mai usor sa trec peste aceasta, sau mai bine zis sa o manifest mai rar.
Acum de cand sunt singura, si mai ales k lucrez intr-un magazin alimentar, mi-este ft greu sa ma abtin de la aceste episoade de binge eating care sunt destul de dese, si care imi afecteaza pe langa activitatea desfasurata si puterea de concentrare, si dorinta de a mai face altceva inafara de mancare. Manifest o lipsa de interes pt tot ce ma inconjoara si uneori o stare de nervi nemotivata.
O serie de diete drastice, si pierderi in greutate masiva intr-un timp destul de scurt au condus la manifestarea acestei probleme. Ce-i drept in ultimul n-am mai reusit sa tin nici un fel de dieta, nici macar sa nu mai mananc seara.
Sper sa reusesc sa trec peste aceasta problema ca incepe, usor, usor sa-mi stapaneasca viata.
Am incercat cu tot felul de jurnale, orar de masa, samd, dar tot degeaba. Asa ca cine ma poate ajuta, rog mult sa intinda o mana
exact astea simt si eu..toate prietenile mele au prieten deja,au chef de a se distra iar eu parca sint legata de mincare,unde nu m-as duce vreau sa mananc,nu ma pot concentra si cel mai rau e ca asta a devenit viata mea de jumate de an incoace,nu ma intereseaza altceva nimic decit lecuirea acestei prob..
uneori imi iese parca un timp mai indelungat sa nu cad prada binge-ului iar peurma oricum gresesc ((
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat