Subiect: Dieta cu mere
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 08 nov 2009, 21:46:44
aalina2003's Avatar
aalina2003 aalina2003 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 aug 2009
Locaţie: Tulcea, Romania
Dieta: dieta hipocalorica
Date: 163cm, 84kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta cu mere

Mi se pare drastica si..am sa va povestesc un pic despre experienta mea cu dieta cu mere. Nu era asa cum a descris-o slabuta. De fapt, eu am mancat cateva zile,nu mai stiu cate, poate 2,poate 3, numai mere, cam 1 kg pe zi. Mentionez ca asta s-a intamplat acum...14 ani, cand eu, dupa ce slabisem infometandu-ma timp de 3 luni, cautam sa-mi mentin greutatea si singurul mod pe care l-am gasit a fost sa mananc mere..ce mi-am zis eu,vreo cateva zile macar. Ei bine, in perioada aia aveam si porbleme mari cu tranzitul intestinal, iar merele..au pus capac. Dupa aproximativ 3 zile, s-a produs un blocaj si mai puternic decat pana atunci (de parca asta ar fi fost posibil!) si..mi s-a facut rau, rau de nu mai puteam sta in picioare, dar nici culcata. Am plecat de la facultate si am crezut ca lesin prin metrou. Lumea imi ceda locul, aratm groaznic,galbena la fata,cel putin asa mi se spunea. Am ajuns acasa (dupa 1 ora!) cu o punga de laxative si..nu pot sa va spun unde si cum am petrecut o jumatate de zi. A fost cumplit! Pana la urma a fost totul bine, dar..cred ca ma intelegeti de ce nu recomand aceasta dieta, chiar daca mai contine si altceva. Primele zile de mere..ma inspaimanta!
De fapt, orice dieta care recomanda exclusiv un aliment,fie si numai pentru o perioada scurta, mi se pare exagerata. Nu asocierea alimentelor ingrasa...ci cantitatea, asa zic eu.
aalina2003, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 962 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat