View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 17 apr 2011, 19:34:08
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Faina neagra sau integrala?

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul

buna!!!mey,uite...eu am incercat sa fac muulte prajituri cu faina integrala.de grau,de secara....si nu mi-au iesit.nici panea nu iese.se umfla,se dospesc frumos,apoi de dezumfla si raman necoapte oricat le-as tine la cuptor.doar se ard deasupra iar la mijloc raman crude.asta mi s-a intamplat mie.poate nu stiu sa o folosesc sa vedem ce zic si fetelede cea neagra chiar nu stiu sa iti zic nimic
Eu am incercat cu faina neagra la blat de pizza.Mi`a iesit putin cam moale dar a fost foarte bun,ba chiar mai bun dekt cel normal.Dar am pus totusi si 50 de grame de faina alba ca nu se umfla altfel
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat