View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 02 feb 2010, 00:29:02
Madallina's Avatar
Madallina Madallina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Dieta: Mancare sanatoasa si sport :)
Date: 170cm, 70kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei proaspete mamici...grasane :))

Vai fetelor.va multumesc pt raspunsuri... E prima data cand dau peste un site de slabit/diete construit ca la carte..cu calorii si Ig..Suuuper!
Ianna..in primul rand zeci de mii de felicitari pt reusita ta,si mult spor in continuare!!! Iti multumesc pt sfaturi,adevarul e ca am tendinta de a ma infometa jumatate de zi,mai ales sa sar peste MD.
Animis..felicitarile mele pt reusita si mult spor in lupta cu kg!!! Apreciez faptul ca,desi esti mama a 2 copii,carora li se adauga si sotul, sigur iti cer anumite dulciuri,tu te-ai ambitionat sa slabesti Bravo tie!! Eu am un baietel,care in 8 feb implineste 10 luni....este de varsta apropiata cu fetita ta cea mica si l-am alaptat 9 luni.
Am dat astazi peste un alt forum unde era afisata dieta Nicoletei Luciu, care a facut-o sa dea jos 30kg intr-o luna si jum !!!!!! Dieta consta in faptul ca dimineata se consuma un compot de mere neindulcit,iar in restul zilei se mananca supa de pui cu carne si muulte legume. Se combina cu sport si max doua batoane de cereale/zi ......Ce ziceti fetelor??
Va pup,merg la culcare,dar abia astept sa mai pove!

__________________
SI 1... SI 2.. SI 3.. Siii.. 4! Revenim si continuam!
Madallina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1698 kcal/zi. Pentru a slăbi 16 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -1918 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]