View Single Post
  #4009 (permalink)  
Vechi 15 oct 2011, 02:06:06
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de monicastoican Vezi mesajul
Buna fetelor,

Am citit zilele astea despre amidonul rezistent si efectele lui in procesul de slabire. E si o dieta (dieta iubitorilor de carbohidrati ) care se bazeaza pe alimentele ce contin acest tip de amidon. Alimentul cel mai bogat in acest amidon rezistent este banana. Monti o interzice. Dar Monti nu prea face diferenta intre cele 2 tipuri de amidon. Al doilea aliment bogat in amidon rezistent este ovazul. Pe acesta Monti il recomanda... Acest tip de amidon are un "comportament" similar fibrelor in organism. Sunt multe informatii pe internet. Eu am evitat de multe luni bananele dar cred ca voi introduce la micul dejun cate o banana mica cat mai verde (cele verzi au cantitate dubla de amidon rezistent fata de cele coapte). Ce parere aveti despre subiectul asta avand in vedere ca amidonul e un subiect sensibil in dieta montignac?
eu nu prea am inteles ce vrei sa zici... care sunt cele 2 tipuri de amidon si ce le diferentiaza... si care e diferenta la dieta? stii mai multe detalii? adica sa ne explici mai bine?
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].