View Single Post
  #42 (permalink)  
Vechi 17 aug 2015, 06:41:01
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Felicitari pentru Ambitia personificata: Rozica!

Chiar daca nu iti mai faci sperante, mergi inainte, gradat. Uita-te si tu, pana la 100 mai asa putin... Cu un pic de disciplina nu ai cum sa nu reusesti! Meriti toate laudele si felicitarile alea pt ca ai reusit o data si o vei mai face o data pt ca esti o leoaica ambitioasa si niciun corcofet din lume nu merita sa iti risti sanatatea pt el. Eu stiu ca poti si stii si tu ca poti, dar te fofilezi, te complaci, nu stiu pentru ce... Pentru un biscuit? Pt o praji? Nu merita! Ambitia ta e mult mai mare de atat! Fa mai mult de atat! Faptul ca ai scazut putin si ti-ai putut vedea nepotica nj e suficient! Trebuie sa fii cu ea cat mai mult timp, sa aiba o bunica mult timp de aici incolo.
Nu e aceeasi situatie,m dar iti voi da un exemplu. Mama are probleme serioase din cauza menopauzei instalate prea devreme. Probleme serioase la care adauga muuuulta cafea pt ca e o mare cafengioaica. Obisnuia sa bea 1 litru juma' - 2 de cafea. Pana cand, intr-o noapte, vrand sa mearga la baie, s-a ridicat din pat dar a fost izbita de masa. Efectiv nu se misca, nu se putea misca, nu o ascultau picioarele,mera constienta dar nu putea striga dupa ajutor, nu putea face nimic. Cu chiu cu vai s-a trezit tata, a dus-o la baie si abia a intors-o pt ca efectiv nu se misca. Atunci, dupa ce a mers la medic din nou, a spus ca renunta la cafea pt ca stie ca si aia-i de vina si vrea sa fie sanatoasa si sa isi cunoasca si sa isi creasca nepotii. Si crede-ma, era inraita cu cafeaua... Se simtea rau cand nu bea, devenise ca un drog. Dar, cu ambitie si motivatie, a reusit sa faca ceva pt ea.
Poti si tu asta... Nu mai citi din trecut ca vad ca nu te ajuta, mai mult te intristeaza. Nu trai din ce s-a intamplat. Fii perseverenta si ai ambitie!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
corinnef (24 aug 2015), rozica1965 (12 iul 2016), Zoe (24 aug 2015)