View Single Post
  #42 (permalink)  
Vechi 14 sep 2010, 20:47:45
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Gelozia in relatie

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Nu stiu ce sa zic. Eu nici fostului care era incredibil de gelos nu i-am dat motive sa fie gelos si nici actualului. Fostul deja cred ca avea nevoie de o vizita la psiholog, dezvoltase o obsesie ca nu vreau sa imi petrec restul vietii cu el. Iar actualul e mai are momentele lui de gelozie si nesiguranta pt ca vede ca pe strada se intoarce capul dupa mine, mi se mai arunca un zambet, oricum, chestii care mie mi se par minore. Si oricat incerc eu sa-l linistesc, mai are momente de rabufniri. Oricat incerc eu sa-i arat ca e normal sa se mai uite pe strada, si oricat il complimentez si-i zic ca-mi place de el. Asa ca eu cred ca si asta e nesigur ca poate o sa ma duc cu unul care are mai multi bani sau arata mai bine. De parca as fi vreun top model.
Pentru el esti un top model si asta conteaza cel mai mult. El te iubeste asa cum esti,pentru ca chiar esti f frumoasa, ai niste picioare. Iar de obicei noi ne vedem cam multe defecte,pe care ei poate nici nu le cred defecte. suntem mai paranormale.
Mie mi-ar placea de ex sa fie si al meu putin mai gelos. El e gelos dar in anumite situatii,in rest nu prea. In schimb eu sunt mai nesigura pe mine si mai geloasa. Nu-mi place ca sunt asa.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat