View Single Post
  #4300 (permalink)  
Vechi 05 mar 2012, 21:20:20
aleka008's Avatar
aleka008 aleka008 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 165cm, 104.5kg
Mesaje: 480
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de MIRUTZA Vezi mesajul
Nu ma supar deloc...el e foarte protector cu aia mica si nu vrea sa raceasca.Acum 2 saptamani a racit fetita, o raceala destul de serioasa si a luat antibiotice...Eu ii zic sotului sa stea si el cu noi...mai la distanta..dar el nu vrea.

Si alta chestie draguta la sot...e ca el nu vrea sa realizeze ca fetita lui creste si mereu eu vin cu ideile...hai sa o punem in fundulet, hai sa o punem in scaunul de luat masa, las-o mai mult in cadita sa se joace...si cand mergem de ii luam hainute...el mereu vrea sa ii cumpere haine micute,fixe si eu mereu ii cumpar mai maricele( ca sa le poata purta mai mult timp)...parca nu vrea sa realizeze ca creste...si devine tot mai mare si face tot mai multe lucruri noi...
Si al meu e protector, dar cand a racit si el nu prea a stat cu fata, ca ii da raceala.. Eu nu am ce sa fac, stau cu ea acasa chiar daca ma imbolnavesc eu trebuie sa stau nas in nas cu ea. Asa face si cumnata mea iar baiatul ei are 3 ani acum si tot cu masca stau toti in casa cand sunt raciti. Cel mic a fost la gradi de 4 ori pana acum si s-a imbolnavit de fiecare data dupa 2 zile. Eu sper sa nu faca si fata mea acelasi lucru.

Noapte buna va doresc!
Răspuns cu citat