Subiect: Insanity
View Single Post
  #433 (permalink)  
Vechi 08 apr 2014, 20:29:54
StarStruck's Avatar
StarStruck StarStruck este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 10 oct 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 165cm, 54kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Insanity

Si eu am inceput acest program dupa ce am ajuns la concluzia ca imi petrec prea mult timp la sala pentru ca la final sa am tricoul aproape uscat. Mi-a placut aerobicul foarte mult, am incercat sa-l combin cu exercitii la aparate la sala de fitness,insa dupa o vreme ma motivam destul de greu sa ies din casa, plus ca aveam impresia ca niciodata nu faceam destul. Nu mancam toate prostiile, din fericire nu am pofte de dulce (poate de sarat cate-odata si atunci dau iama intr-o punguta mica mica de covrigei) dar ajunsesem la capatul rabdarii.
Am decis sa incep insanity acum 4 saptamani si in afara de zilele de odihna, si o zi in care nu am putut sa fac antrenamentul, am reusit sa-mi respect cele 6 zile pe saptamana de sport/miscare/etc. Incerc sa folosesc planul de nutritie dat de ei, imi este destul de greu cu conversia din masurile imperiale in masurile metrice.Incerc sa inlocuiesc unele ingrediente din listele cu substitutii, imi rezulta cate-odata combinatii ciudate dar imi plac provocarile si incerc sa le ajustez din mers.
A mai incercat cineva sa se tina de planul de nutritie de la ei?
StarStruck, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1911 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1394 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat