Subiect: Insanity
View Single Post
  #438 (permalink)  
Vechi 17 iul 2014, 10:03:56
StarStruck's Avatar
StarStruck StarStruck este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 10 oct 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 165cm, 54kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Insanity

Am ajuns la 55-54 de la 65 intr-o durata destul de lunga de timp, spre rusinea mea. Nu mai stiu exact,cantarul meu arata cam cu 3-4 kg mai mult dar nu-mi mai fac griji; ma uit in oglinda si sunt multumita. Nu mai am nevoie de cantar sa-mi confirme ce deja vad
Toata febra musculara si injuraturile care si le-a auzit Shaun se uita in fata oglinzii. Nu vreau sa par vreo narcisista, dar sunt mandra de ce am realizat singurica, fara sa am un program stabilit la sala, pastile de slabit sau alte dracovenii.
Am incercat sa fac o combinatie intre filmuletele Insanity si cele din t25 ca sa nu ma plictisesc. Recunosc ca m-am cam incurcat la exercitiile din t25 parandu-mi-se mai complexe dpdv al exercitiilor, probabil pentru ca e ceva nou si tot timpul e mai greu la inceput.
Momentan am ramas la luna a 2-a de insanity (filmuletele de 1h) si incerc sa le fac cel putin de 4 ori pe saptamana. Inca mai fac febra si probabil ca o sa dureze ceva pana o sa le pot face cap coada fara sa opresc filmuletele.
StarStruck, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1911 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1394 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat