View Single Post
  #45 (permalink)  
Vechi 03 apr 2012, 08:46:19
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Cum slabim dupa 2 sarcini?

Citat:
Anterior postat de sandural Vezi mesajul
buna,este minunat,intr-adevar,sa stim ca avem cuibusorul nostru,acum e greu de hotarat cum vom face,tapetul,parchetul le-am ales,insa mobila,lui ii place stilul vechi,mie cat mai modern,acum,vom vedea noi...e bine ca ma asculta,imi place mult si mobilierul din fier forjat deja nu m-am putut abtine si cand am fost la un magazin de acolo mi-am si luat o oglinda si am pus ochii pe un pat il luam atunci dar e de o persoana si m-am gandit eu bine si il cumparam pentru fata,acum sa vedem daca il mai gaseste,ca e un magazin de mana a doua si sunt ieftine si se da repede toate...de ce magazin de mana a doua? pentru ca pe oglinda am dat 3 euro,am gasit o bicicleta eliptica si am si pus mana pe ea la 8 euro,un tablou abstract cu 2 euro...patul ala e 10 euro si poate negocia la el incaaspirator devil dirt mare fara sac...5 euro...si mai multe si sunt toate ca noi o zgarietura ici-colo insa nu la toate...
Bicicleta 8 euro????????
Wow ce mi-ar place si mie asa un magazin. Eu am ajuns la peste 10 mil cu bicicleta , am schimbat deja 3, cu drumurile cu reparatiile.Astea romanesti sunt tare slabe.Credeam ca am avut eu ghinion cu ele, dar de fapt sunt slabe ele.
Cred ca gasesti lucruri de calitate ,trebuie sa urmaresti mereu cand primesc marfa sa fi pe faza de fapt tot de-acolo e mai de calitate ca aici.Uite asa incet, incet mai cumparati cate ceva pana va mutati.
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat