View Single Post
  #457 (permalink)  
Vechi 30 mar 2011, 09:37:09
krapyca's Avatar
krapyca krapyca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: nu am una
Date: 160cm, 55.3kg
Mesaje: 47
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Neata tuturor,

Eu sunt noua, cum bine stiti sunt plina de admiratie pt ambitia si perseverenta voastra. Simt nevoia sa clarifim ceva in special pentru CrueLBlackDoves, subiectul principal al discutiilor este incurajarea si slabirea sanatatoasa! Nu trebuie sa uitam ca Greutatea la care se afla acest jurnal este cea NORMALA sau SUPONDERALA! daca am avea 170 - 180.
Pentru mine si din cate am citit ... oamenii care reusesc in viata sunt plini de energie, optimism! Un alt proverb spune, ca suntem ceea ce mancam! Scopul de a slabi pentru acest jurnal este sporirea stimei de sine, infrumusetarea si castigarea increderii! Corect?
Cu alte cuvinte, aici sunt fetele au atins acest scop, noi stim foarte multe despre sanatate, alimentatie, reusita, incredere si vrem o greutate care sa ne aduca mai multa stare de bine, incredere si entuziasm! Corect?
Fericirea vine din interior cand suntem in armonie cu noi insine, nu din cantar si niciun caz daca am greutatea mai stiu eu cui! Avem cele mai bune rezultate, cand suntem fericite! Iertati-ma daca nu va regasiti in aceste cuvinte!