View Single Post
  #485 (permalink)  
Vechi 24 mai 2010, 11:07:46
lavydor's Avatar
lavydor lavydor este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mai 2010
Locaţie: Pordenone, Italia
Vârsta: 43
Dieta: Personalizata
Date: 163cm, 56kg
Mesaje: 877
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg

Citat:
Anterior postat de yany Vezi mesajul
Buna, Ioana! Bine ai venit pe forumul slabutelor! Planul tau suna bine, cu exceptia unui mic amanunt.. daca nu ma insel ai cam putine calorii.. Cred ca-n jur de 600-700, in orice caz nu mai mult de 800 ceea ce e raaaau, rau de tot. Sunt sigura ca alte slabute mai pricepute ca mine te vor "lua la rost" dar o fac cu buna intentie deci sa nu te superi pe ele

Iti urez bafta in continuare!

buna Uluceanu Ana Maria multumesc de sfat ,acum daca sunt in clubul slabutelor o sa ma informez mai bine si am sa imi inbunatatesc dieta mea. Ceea ce ma prezenta eu mai sus e k asa am slabit de la 62 de kg la 55 kg.
Yany, "secretul seductiei" siluetei este cam asa: 3 mese pe zi plus 2 gustari, minim 1000 de kcal plus sport. Si eu eram camicaze si mancam fff putin spre nimic si nu mi-a servit la nimic bun doar mi-am innebunit organismul!..pana am intalnit slabutele si am inceput sa IUBESC micul dejun, sa invat ce inseamna un pranz si o cina.E minunat si slabesti fara doar si poate! Vei primi in curand sfaturi utile de la slabutele cu vechime iar tu sa le urmezi intocmai ca iti vor prinde cel mai bine! Curaj!