View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 20 oct 2012, 22:26:48
CCristina D's Avatar
CCristina D CCristina D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 oct 2012
Locaţie: Sighisoara, Romania
Vârsta: 36
Dieta: RINA...the end
Date: 165cm, 74.6kg
Mesaje: 4.034
Aprecieri acordate: 5.220
Am fost apreciat(a) de 3.436 ori in 2.551 mesaje
Post re: Jurnal CCristina D

Citat:
Anterior postat de Sasy Vezi mesajul
Buna seara, Cristina ! Bine ai venit!
E o hotararea intelepta faptul ca nu vrei o dieta ci un stil de viata sanatos. Diete- minune care au ca rezultat slabiri spectaculoase nu exista. Si ceea ce se potriveste uneia dintre noi, nu este universal valabil.
Deci, incepe asa cum ti-ai propus: mananca sanatos si in cantitati limitate dar fara sa te infometezi, fa miscare ( la varsta ta poti face tot ce iti doresti ) si studiaza-ti reactiile organismului. Vei ajunge sa afli lucruri incredibile despre propriul corp. El, corpul, ne spune multe. Numai ca noi nu stim sau nu avem timp sa-l ascultam.
Sigur vei ajunge la rezultatele dorite. Sta in puterea ta. trebuie doar sa iti doresti cu adevarat, nu doar la nivel declarativ.
Seara frumoasa si kg cat mai multe in minus!
Buna Sasy,
Multumesc de incurajari Sasy, stiu ca depinde numai de mine totul, dar imi doresc cu adevarat sa fac aceasta schimbare si voi reusi. Nu voi slabi peste noapte ca nu asa m-am si ingrasat, dar treptat voi ajunge unde imi doresc si asta si cu ajutorul si sustinerea voastra, care imi dau tot mai multa ambitie si motivare . O sa incep sa fac si mai mult sport pentru stiu ca este foarte sanatos, dar cred ca niciodata nu l-am prea great si datorita faptului ca fiind mai plinuta oboseam mai repede, ma miscam mai greu...dar incetul cu incetul o sa mai adaug cate ceva pe lista zilnica.

Te pup, o seara frumoasa!!!
__________________
Jurnal Criss C
CCristina D, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
CCristina D, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2230 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1713 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui CCristina D:
Sasy (21 oct 2012)