View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 07 dec 2010, 21:50:41
andreeansd's Avatar
andreeansd andreeansd este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizată + mișcare
Date: 168cm, 88.7kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 11 mesaje
Unhappy Re: Jurnal Andreeansd

Dragă Jurnal,

Îți scriu acum seara după ce am mai dres din boacăna de azi noapte.. Am stat trează până la 7 dimineața și pe la ora 2 deja aveam terminat toată ciocolata Heidi de care scriam mai sus, un iaurt Exquisa cu mure și un baton de cereale Nestle Fitness. Da... Apoi am făcut exerciții tot din 40 în 40 de minute și apoi am dormit de la 7 la 14..

Să vezi cum m-am pedepsit. Numai ce m-am trezit, m-am schimbat și mi-am luat zborul spre Carrefour Orhideea. Drumul până la metrou l-am făcut pe jos. Mi-am permis numai apă astăzi. Ce am făcut la Carrefour? Mi-am luat un cântar ca să mă pot supraveghea după cifre și nu din aproximări pe haine. Am stat la rând la bancul de probe și acolo am mâncat o napolitană Sly dietetică pe care o aveam cumpărată. Până acasă de la metrou iar pe jos. Așa îmi trebuie, să scot ciocolata așa de bine încât să nu îmi mai permit astfel de alunecări.

Acasă în toată ziua asta care părea tristă am avut și un eveniment plăcut. M-am cântărit și am descoperit că aproximarea mea în kilogramele slăbite avea o eroare de cel puțin 2.5 kg. Așa că.. am slăbit 10 kg până azi, de pe 22 luna trecută.

Îmi iau inima în dinți și continui cu drumul acesta anevoios și plin de ispite.. Până pe 17 poate se mai duc 1-2-3 kg că au de unde.

Vorbim mâine, sper să fie cu zâmbet. Noapte bună.