View Single Post
  #50 (permalink)  
Vechi 05 oct 2010, 12:25:10
moniq's Avatar
moniq moniq este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 sep 2010
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: Rina
Date: 165cm, 76kg
Mesaje: 121
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Raport la demachiat

Buna fetelor,

Majoritatea stim ca este foare imporatanta demacherea si tonifierea dimineata si seara, zi de zi, indiferent ca suntem sau nu suntem machiate,aceasta curatare este esentiala pentru piele deoarece permite activarea circulatiei sanguine si eliminarea bacteriilor, a secretiilor sebacee si a altor impuritati de la suprafata fetei.
Primul pas intr-o demachiere corecta este umezirea fetei si a gatului si apliarea de lapte demachiant, cu ajutorul unui tampon demachiant de vata si prin miscari circulare de la gat spre frunte iti vei curata fata, dupa demachiere, exfoliaza tenul cu ajutorul unui gomaj, care va indeparta celulele moarte.
Pielea din jurul ochilor este mai fina iar aici nu se gasesc glandele sebacee, dar pentru ca zona ochilor este fragila e necesar sa folosesti un produs special pentru a indeparta rimelul si fardurile.
Pentru rimelul rezistent la apa este necesar un demachiant special pentru a indeparta machiajul cu usurinta, fara ca pielea sa fie agresata.
Dar mai sunt zile, cand nu mai avem puteri pentru a face si aceasta treaba completa si atunci, eu mi-am gasit o soutie alternativa de moment, nu o folosesc zilnic, ci din cand in cand, mi-am cumparat un gel de curatare special pentru tipul meu de ten si il folosesc in unele dimineti cand sunt mai somnoroasa sau cand sunt in criza de timp sau cand sunt foarte obosita.
Ne mai pot fi de folos si acele servetele demachiante, sunt pentru toate tipurile de ten si sunt de ajutor in momentele cu criza de timp.
moniq, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1690 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1173 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 916 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de moniq; 05 oct 2010 at 12:39:12.
Răspuns cu citat