Subiect: Relax and tone
View Single Post
  #50 (permalink)  
Vechi 01 iun 2011, 20:14:20
costina89's Avatar
costina89 costina89 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 05 mai 2011
Locaţie: ....., Romania
Vârsta: 34
Date: 164cm, 99.3kg
Mesaje: 2.646
Aprecieri acordate: 1.424
Am fost apreciat(a) de 1.602 ori in 1.090 mesaje
Implicit Re: Relax and tone

Citat:
Anterior postat de eirene21 Vezi mesajul
Mai intai de toate Hristos a Inviat!

Apoi sa-ti raspund la intrebare. Manipol este o copie si una sincer iti spun nu prea buna(il are o prietena de a mea). Ca are infrarosu sau nu el oricum face acelasi lucru...te maseaza. Difera foarte mult preturile si nu prea au mari diferente intre ele.

Nu mi-am mai facut cu el cred ca de patru zile pentru ca am facut o febra groaznica de la el. Asta inseamna ca lucreaza si se vad diferentele. nu la kilograme bineinteles, doar la centimetri. Eu nu am Relax and Tone(cel normal), il am pe cel de generatie noua care se numeste Relax and Tone Spin Second Generation si nu l-am luat de la cei cu reclamele, l-am luat de pe un site de comenzi unde au mai multe lucruri, din cele care se vand la teleshopping si la unpret bun 120 lei cu tot cu transport.
Eu sunt multumita.

Eirene am si eu o intrebare , aparatul Relax and Tone Spin Second Generation are un aceesoriu cu bile,acele bile sunt rotative sau sunt fixe ca la cel rosu?si inca o intrebare daca bilele sut rotative nu ti sa intamplat sa iti sara in timpul masajului?multumesc
Răspuns cu citat