View Single Post
  #511 (permalink)  
Vechi 09 iun 2010, 15:39:57
sashenka's Avatar
sashenka sashenka este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iun 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 30
Date: 163cm, 51.5kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul celor care au intre 50 kg si 60 kg

Am si eu o prietena care s-a confruntat cu aceasta problema grava, si credeti-ma, nu numai fizicul a fost afectat, ci si psihicul. De fapt, mai ales psihicul - depresii, atacuri de panica, o continua irascibilitate. la inaltimea ei de 1,75 ajunsese la o greutate de 50 kg si nu era nicidecum multumita. Nu pot sa-mi dau seama cum a inceput problema aceasta la ea( banuiesc ca din cauza unor pastile de slabit asemanatoare, chinezesti, mi se pare), insa s-a incheiat la fel de brusc cum a si inceput. Slava Domnului! Ma bucur sincer, lavi, ca ai trecut peste toate acestea!

Draga nirvana, ai mare grija de sanatatea ta, desi stiu ca ti-e greu! Eu pana anul acesta nu ma omoram dupa dulciuri, ba chiar daca mancam mai mult de 4 patratele de ciocolata mi se facea rau- acum insa poftesc cu nerusinare!
Mami mea este psiholog, si mi-a spus ca pofta asta se poate datora stresului , poate esti prea preocupata de felul cum arati si te consumi. Papa multe fructe sau fa-ti compot (fara zahar, daca se poate) in loc de inghetata, mai ales acum vara, asa, rece e minunat!

Referitor la pastilele cu crom, sunt doar niste suplimente, nu fac minuni! tatal meu, care de curand s-a lasat de fumat si si-a facut o noua obsesie pentru ciocolata le lua in speranta ca il vor ajuta sa se stapanesca. Adevarul, insa, e ca fara vointa nu reusesti nimic...
sashenka, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1684 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1167 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -124 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]