View Single Post
  #518 (permalink)  
Vechi 19 ian 2011, 09:08:43
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: 9 1/2 saptamani pentru jeansii preferati

Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul

Si pe mine m-apuca putorile .... si-mi amintesc de pozele mele de la 9 1/2 ... Blex! ... si stii ce-mi vine cheful de pedalat. Oricum si eu am tras chiulul iesi de la Jiliian sau Billy, ca asa am promis ca fac si capulul de sport si bici ...
Ce mi-e dor sa ma bag in pat si sa dorm ca un purcel! Nu stiu ce am in ultimul timp, pt ca inainte de ora 23 nu ma pot culca, apoi abia adorm si ba la 3, ba la 4, iar azi noapte la 5 ma trezesc si nu reusesc sa adorm din nou ... O fi de la sportul de seara?! ... Dar nu prea am pe cand sa-l mut! Trebe sa mi se obisnuiasca organismul cu el asa!
Dezamagire,,,,cand sa zic si eu HOP,am mai scazut un kg Zic OPAAAA am mai pus un kg.Am mancat ieri si alaltaieri branza de oaie fff sarata si se vede.Noroc ca am facut sport.
Anes asa pateam si eu cand pedalam dupa ora 19 nu aveam somn.Eu sportul il fac de la 17-18.Cand n-am chef de bici fac tae-bo pt abd .Acum il fac mai usor ca la inceput ,nu mai gafai din prima
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat