View Single Post
  #52 (permalink)  
Vechi 13 sep 2011, 07:38:20
ella 78's Avatar
ella 78 ella 78 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 01 oct 2010
Locaţie: Neamt- verona, Italia
Vârsta: 45
Dieta: Monty
Date: 165cm, 89.6kg
Mesaje: 3.781
Aprecieri acordate: 159
Am fost apreciat(a) de 338 ori in 92 mesaje
Implicit Re: Ce esti dispusa sa faci pentru a slabi?

Citat:
Anterior postat de iustina1988 Vezi mesajul
da , am citit meniul tau pe azi. de fapt il citisem pe mai multe zile mai demult si tot am vrut sa te intreb daca nu te deranjeaza alea 480 min de mers incet cum sau unde le faci/? sau face parte din munca ta? . sport.... am facut azi doar 45 min taebo boot camp. am sa incerc sa ma tin de programul care mi l-ai dat. apropo masurile mele sunt: 90 bust 70 talie solduri 87 si fund 99. nasoale masuri mai am.
Pai cum iubita...esti mai inalta decit mine cu un pic mai mult si sunt sigura ca arati talia mea e cu muuult mai mare si sa stii ca nu-mi sta rau deloc....Da cele 480min...sunt munca mea....merg mult pe jos...dar nu-i nimic...nu as putea sa muncesc stind pe loc...am probleme mari cu circulatia la picioare...am fost deja operata...de vene varicoase...mincarea proasta,sport deloc si mai sunt cauze..
In alta ordine de idei...eu cind ti-am zis ca e mult sport eu ti-am zis parerea mea doar... tu poti sa faci cum si cit vrei,doar ca am auzit vorbindu-se aici despre''perioada de platou'' cind corpul nu mai vrea sa slabeasca(mie una deocamdata nu mi s-a intimplat ) si atunci...spuneau fetele..maresti un pic timpul acordat sportului iar tu draga mea daca faci deja 2 ore cit ai sa poti mai mult...adica nu stiu daca n-ai si un alt program-scoala,job ,sot(asta-i maximul ca-s precum copii ) atunci... Bun eu te las ca ti-am scris un roman ,ce mai, dar sunt bucuroasa pt tine ca are cine aprecia si observa faptul ca slabesti.te pooop ..o zi minunata
Răspuns cu citat