Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #522 (permalink)  
Vechi 20 iun 2010, 08:28:35
GINAGI's Avatar
GINAGI GINAGI este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 mai 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: RINA'S
Date: 170cm, 83.5kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: !

Citat:
Anterior postat de nicoleta100 Vezi mesajul
Buna GINAGI!multumesc frumos de urari !!!si tu ai slabit bine! vreau sa te intreb pt ca esti mai 'avansata ' decat mine :oare cand intervine starea de platou(si nu mai slabesti defel)ca am auzit ca se intampla si asta?? Precizez ca eu nu prea fac sport doar ce fug dupa asta micu prin casa si ies zilnic cu el la plimbare (cu tricicleta sau caruciorul)dar in fiecare seara ma ''alifiez'' cum zice al meu sot cu crema anticelulita pe burta ,picioare etc.Ai trecut prin asa ceva?SPOR LA SLABIT!!!
Buna NICOLETA100,la mine perioada de plafonare a fost inainte de ziua de apa dupa aceea am slabit cate 1kg pe saptamana si sa stii ca nici eu nu fac miscare ,la fel ca tine am si eu un bebe de 9 luni dar vreau sa-ti spun ca m-am hotarat sa incep sa fac abdomene (nu stiu cat o sa ma tina)si am si o bicicleta sper sa reusesc sa fac miscare.






SPOR LA SLABIT! SI MULTI
GINAGI, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1800 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1283 kcal/zi. Pentru a slăbi 5kg/luna kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 509 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]