View Single Post
  #5235 (permalink)  
Vechi 04 apr 2012, 08:29:50
nicoles23's Avatar
nicoles23 nicoles23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 08 dec 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Incerc sa maninc sanatos :)
Date: 163cm, 58.8kg
Mesaje: 1.004
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Neatza fetele,

cum sunte-ti azi? cum sunt copii?

la noi tavi inca nu si-a revenit cu somnu, dar na nu ma astept la minuni dupa 1 zi de tratament. Asteptam....

Anca, si eu cred ca sunt ca Simo, uneori asa imi vine sa fug sa o iau la sanatoasa, alteori vreau sa ramin sa lupt pentur tara mea. Noi am vrut sa plecam sa emigram in Canada....nu ne-au acceptat. S-au uitat urat la noi ca eram prea tineri si eram deja proprietari, ne-au pus o gramada de intrebari de unde am avut bani noi sa ne luam apartament ...asa ca i-am zis sotului ca daca nu ne iau Canada pierde nu noi.....si sicer tare bine ne-a mers dupa refuzul ala. Eu am primit o slujba super, sotul la fel, sa apucat de faculta, a terminat anul trecut si acuma are o slujba mai buna ca are si facultatea terminata. Ce sa zic.....asa a fost la noi, si desi ne e greu uneori nu regret nici o secunda ca nu ne-au dat acceptul ptr Canada.

Mira, eu m-am operat de pietre la fiere la 21 ani, aveam pietre de la 17 ani si la 21 am facut o criza puterinca si m-am operat cu laser in 3 zile am fost acasa.
Eu faceam crize urate de ma tavaleam pe jos de durere.....de aia contractile la anstere au fost nimic ptr mine ...aveam antrenament de la crizele de fiere.
In ziua de azi sunt ok, si sunt alimente ce nu le mincam inainte de frica unei crize , castravete crud, si acuma il devorez. Dar la mine a fost deja caz de operatie ca tineam regim nu mancam nimic ce dauna la fiere si tot faceam crize.....deci bine ca m-am operat.

Ai isim afara la plimbare dupa papa de la 11 a lui Tavi. Ieri am zis ca fac ceva prin casa si nu am facut mare lucru ptr ca tavi a fost groaznic de marait.

Azi speram sa fie mai bine.

pupici
__________________
nicoles23, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Răspuns cu citat