View Single Post
  #53 (permalink)  
Vechi 12 iul 2012, 00:14:12
BornCrank's Avatar
BornCrank BornCrank este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 15 mai 2011
Locaţie: ..., Romania
Date:
Mesaje: 1.726
Aprecieri acordate: 14
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 33 mesaje
Implicit Re: Machiaj, coafuri si tinute

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
mda.. eu toate le am de 3 ani haha.. si nu am patit nimic.. teoretic iti dai pe pielea curata si demachiata nu? iar daca ai pensule.. le speli..sper sa fie ok.. pana acum nu am nimic..
desi asa mi-as lua.. dar deocamdata nu pot da bani pe ele.. daca merg la servici machiata mis e intinde.. de la caldura haha,.. chiar daca fetele ma lauda haha.. iar pe afar sotul zice.. da cine te vede hahahaha in parc? sau mai zambeste si el.. si ma cand imi zice dar cu ce ocazie te-ai machiat? a de ruj daca am nici nu am pupa.. zice ca lasa nu vreu sa iti iau culoarea hahaha
jessik, daca le ai de 3 ani.... ai grija. Chiar m-am uitat la unele din machiajele mele si unele expira la 6 luni de la deschidere, 24 luni, etc si sunt marca Sephora, MAC, Fraulein, YSL... Daca aplici primer sau fond de ten cu pudra inainte rezista machiajul pana la 24h.
Pentru curatarea pensulelor exista solutii speciale, daca n-ai banuti de o solutie buna, poti folosi sampon de bebei, le lasi la uscat.
Eu cam dau banii pe machiaje, dar in ultima vreme m-am dat pe oje si parfumuri.
BornCrank, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. BornCrank, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat