View Single Post
  #543 (permalink)  
Vechi 12 mai 2012, 11:42:20
ramo0215's Avatar
ramo0215 ramo0215 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2010
Locaţie: craiova, Romania
Vârsta: 33
Dieta: hipocalorica
Date: 168cm, 83kg
Mesaje: 3.685
Aprecieri acordate: 457
Am fost apreciat(a) de 433 ori in 347 mesaje
Implicit Re: Clubul Slabutelor cu bicicleta eliptica :)

Citat:
Anterior postat de eirene21 Vezi mesajul
Buna fetelor,

Nu stiam daca sa scriu aici sau. Pe parcursul anilor am tot incercat diverse sporturi. Mi se parea ca cel mai bun pentru mine este fitness-ul care sculpteaza si modeleaza frumos in functie de ceea ce faci. Eu ma duc la sala. Nu mai fac acasa de foarte mult timp pentru ca nu mai am loc in camera dedicata pentru acest lucru.
In abonametul de la sala am inclus spinnig-ul de care m-am indragostit. Merg de trei ori pe saptamana si o sedinta dureaza 60 de minute. In plus in weekend, pentru ca sunt mandra posesoare a unei biciclete normale ies si ma plimb cu sotul meu in medie cam 5 ore pe zi.
Imi place foarte mult si ma energizeaza. La sala nu am cu ce sa contorizez kilometri decat daca imi iau un ciclocomputer sa-l conectez si nu prea ma incanta.
Cea mai mare problema la mine sunt picioarele si de aceea insist sa le lucrez cat mai bine si cat mai mult. De asemenea, Miercuri inainte de ora de spinning am ora de Pilates, care ajuta foarte mult la tonifiere.
Nu stiu daca ma incadrez in subiectul vostru, dar pot scrie despre plimbarile din weekend, cand pot calcula cat de cat kilomertri parcursi.

Pupici.
in subiectul acesta este vorba despre bicicleta eliptica..nuj daca ai voie sa intrii aici..eu m-as bucura sa vi sa dai raportul..sa nu mai fiu asa singurica
__________________

Jurnal-ramo0215
ramo0215, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1867 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 834 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat