View Single Post
  #55 (permalink)  
Vechi 05 feb 2010, 23:56:37
lorycel's Avatar
lorycel lorycel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 04 ian 2010
Locaţie: roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: dieta personalizata
Date: 160cm, 65kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: "Slabutele" din Italia

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul
eu am terminat anul trecut liceul aici... si din septembrie stau si eu martea si joia cu un copilas dar eu nu pot numi asta "lucru" ca ... eu am mers sa imi fac niste bani pana imi gasesc ceva... si sa nu staa tot timpul acasa sa imi pierd timpul. daca aud ceva.. iti zik. cu toate ca nu prea stiu nimik.. si daca as auzi aici e prea departe de tine.
cu dieta cum merge?
Ms oricum, sper sa iti gasesti in curand, a fost greu la liceu? Adica e mai greu k la noi?Cu dieta nu stau prea bine, sunt dezamagita de mine, am reusit sa ajung la 63 cu o dieta lipsita de carbohidrati, si cand am inceput sa mananc normal, nu foarte mult dar de toate am ajuns iar la 67 in doar 4-5 zile. Stiam k nu sunt bune dietele fulger, dar sincer nu am rabdare sa incep una pe termen lung. Oricum nu ma las batuta, o sa incerc pana reusesc! Tu ce ma sfatuiesti? Sport fac, dar fara dieta degeaba!
lorycel, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1817 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1300 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 526 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat