View Single Post
  #5542 (permalink)  
Vechi 16 dec 2011, 17:54:01
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Little diary,
Am venit de la tara, imbuibata mai rau decat de sarbatori si fara vointa, ambitie si alte astfel de calitati. Asa cum ma asteptam, am mancat suuuper aiurea la tara si nu mai pot de ciuda. Una la mina, ciuda pe mine pentru ca sunt o mare purcea si nu ma pot abtine nici in momentul de fata, dupa mii si mii de kixuri!Doi la mana, ciuda pe cei din jur care stiu ca tin un nenorocit de regim pentru a nu mai fi cat porcul pe care l-am taiat si ma ispitesc, ma indeamna, ma atata! Nici eu nu mai tin minte de cate i-am spus bunicii mele ca nu mananc carne prajita, ca una ca alta!Au asa un stil de a ma scoate din milioane de sarite, dar exact dupa ce ma fac sa mananc. Biiine, e vina mea c am mancat, ca as fi putut fain frumos sa ies dracului din casa sau sa mananc o bucatica de carne si gata.

Bun, sa spun: am mancat de dimineata niste gogosi din paine cu dulceata. Daca nu au 1000 de calorii, eu nu sunt Diana.
La pranz am mancat paine, paine si iar paine cu 3 bucatele mici de carne PRAJITA. Intre mese nu se putea sa nu mananc sorici si un pic de ureche. Si cand am ajuns acasa am zis sa rectific cat de cat si am mancat un mar si o para.
Concluzia?Sun o fiinta demna de mila!Dar mila in sens rau. Pentru ca mananc, mananc si iar mananc cand am cate o iesire din asta asa.
Nu zic, ultimele 2 saptamani au fost superbe, am fost eu, am tinut dieta, am facut sport, m-am hidratat, am avut si o stare psihica buna....Eram convinsa ca daca plec la tara la fel o sa fie.

Si mai spun un lucru. SImt ca degeaba fac ce fac. si chiar cred ca e degeaba. Dupa saptamana trecuta, dupa sport si dieta sa am asa rezultat, inseamna ca fac eforturi degeaba si ca ceva se intampla cu organismul meu de pune asa kg. Mi se pre imposibil si mi se pare de pe alta lume. Eu ma simt jalnic din cauza asta, imi vine sa urlu de dezamagire si de ciuda dar si de nedumerire!Ma rog....

Am facut sport cica, pentru a...pentru a ce?Pentu a arde macar o bucatica de sorici?Naspa.....Am facut 40 de min de Zumba care urmau a continua cu 30 de Tj insa la Zumba am alunecat pe gresie si am cazut, mi-am sucit spatele si mana.Piciorul nu se resimte asa rau.Primul lucru spus la ridicare a fostoamne ajuta ca mana sa nu fie rupta, pentru ca exact asa am cazut cand mi-am rupt mana si mi-am operat-o. Nevermind.

Vroiam ca maine sa tin zi de fructe.Nu mai tin.Mananc normal.Desi imi vine sa renunt, pentru ca am obosit de tot. Numara calorii, fa sport, alearga de coclo, colo, cantareste totul, bea apa si rezultate: CUCU!Pentru ca stiu ca nici saptamana asta nu o sa fie nimic la cantar. Ma simt tot umflata si cantarul seara arata mult prea mult in plus ca sa fie o scadere la mijloc. Poate in plus,da.
Regret ca m-am inscris in concurs,mai mult le incurc pe colege, sunt singura care nu a dat o suta de grame jos pana acum. Mi-e jena, mi-e rusine si imi vine sa intru in pamant!Si mai vin si sarbatorile.Atunci cat pun?Pana la 84?
Ma gandesc ca mi s-a stricat cantarul si ca atunci cand a aratat 70,7 a gresit, pentru ca se pare ca eu am mult mai mult!probabil greutatea de la inceputul saptamanii a fost reala. He he...si aveam 66 de kile...Prosu'nu e prost destul pana cand nu se pune pe imbuibat!

Gata am incheiat!Merg sa fac un amarat de dus si apoi merg la iubi, desi am o stare de spirit de....
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de happygirldiana; 16 dec 2011 at 17:59:43.