Subiect: Jurnal kasty
View Single Post
  #563 (permalink)  
Vechi 06 iul 2013, 16:26:19
loreda5's Avatar
loreda5 loreda5 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 28 dec 2010
Locaţie: ialomita, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Hipocaloric
Date: 162cm, 90kg
Mesaje: 862
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 39 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal kasty

Mă bucur ca ai intrat si mi ai scris aceste rânduri. Te am sunat , nu ai răspuns, hai măcar aici sa intri mai des si sa ne scriem.
Te rog nu mai gândi așa, hai sa schimbam ceva, încearcă. Eu am fost într o zi la 3 manastiri, așa a vrut Dumnezeu sa se întâmple, eu nici măcar nu credeam ca am sa ajung in ziua aia nici măcar la una, am mulțumit Domnului si Fecioarei pt sănătate si viața mea de zi cu zi si când m-am rugat si pentru a mă ajuta ori sa slabesc ori sa mă facă sa mă iubesc așa grasa cum sunt, am început sa plâng. După numai 2 zile eu am început regimul cu așa o motivatia, cu așa o putere, cu așa o usurinta de a tine regimul de nici acum nu îmi vine sa cred ca mi se întâmpla. Cred cu tarie ca mă ajuta!
Deci, am început regimul de la 98,8 kg. Azi am 91. Într-o luna. Tot de atunci , din 5 Iunie , țin post in toate zilele de miercuri si vineri. In celelalte zile mananc multe salate cu un pic de brânză sau carne sau pate. Fructe, iaurturi, pâine câte 1 -2felie pe zi si câte 3-4 in zilele de post. Mâncare gatita mai puțin sau chiar deloc. Câte o ciorba mai des.
Știi ca îți povesteam de niște pastile pe care le am luat in 2004 si am slăbit mult cu ajutorul lor. Acum nu se mai importa, momentan, si am găsit altele aproape cu aceeași compozitie. Pentru a nu face reclama si a fi mustruluita de moderator nu spun ce iau. Dacă vrei îți trimit mesaj. Eu simt ca mă ajuta. Nu îmi mai este așa de foame si sunt din plante. Mai iau si câte o pastila de crom picolinat pe zi. Crede mă ca putem, mai ales dacă te tii după mine, ca am așa un avant!!!! Hai, te rog, îmi dau seama ca suferi! Hai sa facem ceva pentru noi!