View Single Post
  #5816 (permalink)  
Vechi 03 mai 2012, 07:42:18
meapasarica's Avatar
meapasarica meapasarica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de MIRUTZA Vezi mesajul
Buna!
Nicoleta, de tine nu am intrebat ca tu mai intrasei, dar de Florentina si Simo nu mai stiam nimic

Eu sunt foarte obosita si nu am o stare prea roz, de cateva zile Imi vine sa plang si sunt mai irascibila...si imi vine sa ma cert cu Cipri zilnic.Am impresia ca el doar asteapta ca sa le planific eu pe toate...ce facem in fiecare zi, ce mancam in fiecare zi....parca viata sotilor nostrii e mereu mai simpla si cu mai putine griji. Ei nu se streseaza ca noi, din orice.Of,of sper sa imi treaca repede.

Cateodata ( si asta o zic fara rautate), barbatii chiar sunt niste copii. ( pe care binenteles ca tot noi trebuie sa ii crestem)
De multe ori,daca trebuie luata o decizie...eu imi pun intrebarea, eu raspund si Cipri doar ma aproba.Iar daca il las pe el sa decida, se grabeste sa dea raspunsul si zice primul raspuns care ii trece prin minte...nu sta sa caute argumente, sa analizeze variantele si sa ia decizia corecta.

Sa aveti o zi faina!
Mirutza, stii ce zic eu? ia mai lasa si lucrurile nefacute un timp sa vada cum e sa nu fie de mancare sa fie un pic dezordine si cu hainele necalcate si spune-i si tu ca pe langa ca mai stai si cu fetita cand vii de la servi mai ai si alte responsabilitati
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat