Subiect: Infometarea
View Single Post
  #597 (permalink)  
Vechi 26 aug 2012, 17:00:07
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu mariaruxandra

Citat:
Anterior postat de mariaruxandra Vezi mesajul
Nu esti rautaciosa , multumesc mult pentru sfaturi si pentru raspuns . Am realizat ca inainte cand mancam , mancam doar de dragul de a manaca si majoritatea meselor le luam fara sa imi fie foame . Azi am mancat doar cand mi-a fost foame. Stiu ca strugurii si bananele nu sunt chiar indicate si nu voi face abuz . Am fost azi in piata si am luat struguri . Nu voi manca in fiecare zi , adica nu voi face abuz . Promit. De carne , eu nu manac carne , vreau sa o elimin complet din alimentatia mea . O sa incerc sa manac mai multe legume , maine va promit ca voi avea o salata in meniu pentru ca am cumparat si rosii . Iar ouale , manac ,dar nu foarte des, nu ma omor dupa ele si sincer mi se face repede foame daca manac un ou la micul dejun . Deci ....offf . Multumesc oricum fetelor !
Fixeaza-ti un program. Trebuie sa mananci, dar sanatos.
Ok nu iti place carnita, dar pestele ce are? Cumpara din acela in conserva in apa sau tomate, dar fara zahar.
Sau branza,lapte,iaurt pot sa mananci. Tu iti infometezi organismul, nu rezulta nimic bun din asta. Cand o sa mananci prostii o sa fie efectul yo-yo, iar noi nu vrem asta nu ?

La MD un ou si mai ceva pe langa. MD ar trebui sa fie cea mai consistenta masa, dar asta tine de mai multi factori.
Banane si struguri rar sau mai deloc. Daca mananci salata +peste,oua,carne,branza nu are cum sa ti se faca foame repede. Trebuie neaparat sa mananci si proteine, altfel o sa slabesti masa muschilor,nu a grasimi.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat