View Single Post
  #5981 (permalink)  
Vechi 21 feb 2013, 11:42:58
margutza's Avatar
margutza margutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 30 aug 2011
Locaţie: Focsani, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Rina
Date: 165cm, 76kg
Mesaje: 2.589
Aprecieri acordate: 275
Am fost apreciat(a) de 434 ori in 290 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Q88 Vezi mesajul
Margutza poti sa folosesti stevia (din tot ce am citit e cel mai sanatos indulcitor pana acum; nu stim ce vor descoperi maine cercetatorii )
Dar te rog sa citesti cu atentie ingredientele.
Ieri mi-a scris Khali in jurnal ca a citit pe cutia unui indulcitor de stevie (nu a spus si firma produsului) la ingrediente intai maltodextrina si apoi stevie.
Potrivit regulilor de etichetare, aceasta inseamna ca minim 50% din produs e maltodextrina, care are indice glicemic 95.
In concluzie, un astfel de produs nu e bun pentru monti.
Daca ai un indulcitor de stevie curat, adica la ingrediente scrie doar stevia rebaudiana powder, poti sa il folosesti linistita.
Faina "Slabesti Mancand" e o faina conceputa de dr. Gabriela Man dupa ce a slabit ea insasi respectand dieta cu indice glicemic a lui Montignac.
Este conforma, dar mie mi se pare ca iesi mai scump daca iti cumperi acest amestec de faina, decat daca ti le-ai cumpara separat.
Faina "slabesti mancand" are un pret intre 10-12 lei kg. Faina de ovaz e aproape 4 lei kg la Solaris, faina de secara 6.3 lei/kg tot de la Solaris, faina de soia 4 lei 250g la Sano Vita sau 7 lei/kg la Solaris si lista poate continua.
Fiecare alege ce doreste, dar eu ma mai uit si la portofel si la raportul produs-calitate-pret.
Nu am nimic de comentat in privinta calitatii (nu sunt inginer), dar de ce sa cumpar un produs mai scump, daca am alternative mai ieftine?? Aceasta e doar opinia mea.
Multumesc ! Eu in indulcitorul pe care il folosesc este lichid si are ingredientele urmatoare: stevie rebaudiana, glicerina farmaceutica si apa demineralizata.
La Paco este 13 lei Kg, dar pe site la ei este 70 lei sacul de 10 kg pentru faina de paine si pentru prajituri este 72 lei .
margutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2362 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1845 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1846 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat