View Single Post
  #5995 (permalink)  
Vechi 20 feb 2012, 21:54:52
vio ce doreste sa slabeasca's Avatar
vio ce doreste sa slabeasca vio ce doreste sa slabeasca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: FRUMUSICA, Romania
Vârsta: 51
Date: 167cm, 109kg
Mesaje: 2.799
Aprecieri acordate: 3.082
Am fost apreciat(a) de 2.316 ori in 1.319 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rozica - Oare voi putea sa slabesc pana la 70 kg?

Buna ,Rozica !...Multumesc de vizita,ce sa fac?,mai bantui si eu pe ici pe colo .....astept un semnal din partea nustiu cui sa ma mobilizez din nou,cred ca am obosit si nu mai am curaj .....nu mananc mult dar nu fac deloc miscare .....e si vremea de asa natura ......vin de la frig ...ma toropeste caldurica de la soba ....si nu mai fac nimica !Si nici nu fac focul in camera cu ,,uneltele '' mele de slabit......si sa le car de ici colo si..si ...si ...motive ,motive ..motive ...dar speranta ca voi reusi nu mi-am pierdut-o ,poate e un pic de plicti-oboseala care o sa treaca cat de curand.....parca totusi perioada de iarna e tare grea pentru diete ,sport .......cand eram in concediu de maternitate vedeam altfel lucrurile dar acum ca am reluat serviciu nu mai am aceeasi organizare ,disciplina .
Poate am scris prea mult dar am mai mult de o luna de cand nu mi-a functionat netul si chiar nu am mai intrat pe aici decat sporadic si atunci ramaneam cu frazele necitite sau nescrise .... Te pup si va pup pe toate slabutele ,vad ca va mentineti bine ,eu am pus destul pe mine si cred ca si acesta e un motiv de .....hai va zic la revedere si nu va luati dupa alde mine !
vio ce doreste sa slabeasca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2367 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1593 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]