Nu si nu! Aici am sa pun numai retete dietetice si n-aveti grija ca sunt asa de ahtiata dupa dulciuri,incat nu pot trai fara ele,asa ca va trebui sa...creez...Din pacate inca nu s-au inventat "materii prime"dietetice care sa satisfaca gustul nostru convertit la lucruri bune...Daca vreti sa vedeti minunatii interzise va puteti duce la culinarite,acolo am postat lucruri interzise,iar ce am postat eu e nimic fata de ce fac fetele pe acolo...Dar noi nu avem ce cauta intre ispite...Mai bine incercam creatii noi.Apropos!Ce indulcitor dietetic imi recomandati,care sa fie mai putin toxic,sa indulceasca si sa nu dea o "tenta"amaruie produsului?
Dar totusi,ca sa nu va suparati pe mine ca sunt secretoasa,la tortul de ciocolata si la fursecuri am folosit ca umplutura crema parisienne("ganache"),iar la tortul alb am folosit crema caramel("toffy").Glazurile sunt de cacao si respectiv toffy+frisca(naturala nu vegetala),iar la fursecuri,glazura de martipan si de ciocolata menaj(din aia cu grasimi hidrogenate!-din pacate ciocolata naturala nu rezista ca glazura,se topeste)Eu sunt interesata mai mult de partea decorativa decat de continut,dar sunt totusi de principiul ca daca faci deja o prajitura,atunci sa fie cu frisca naturala,ciocolata amaruie de calitate,aluat cu unt,etc...Ptiu drace!