View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 18 apr 2010, 20:21:03
DrIulia2010's Avatar
DrIulia2010 DrIulia2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
Mesaje: 2.451
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 13 mesaje
Implicit Re: tot nu arat bine...

Citat:
Anterior postat de mia21m Vezi mesajul
multumesc ianna pt sfaturile tale. ma gandeam si eu la tae-bo sau zumba, despre care am auzit ca ar arde mai multe calorii decat aerobicul obisnuit. cred ca voi incepe totusi de doua ori pe sapt sa merg pe jos la facultate- e la o distanta de aprox 45 min de casa. cu masajele nu stiu, am incercat acum doi ani si m-am ales cu vase rupte pe picioare, noroc ca nu sunt prea se observa.

Da,din cauza masajului,uneori neprofesionist se pot sparge vasele de sange,vasele sparte probabil sunt rosii-albastre,venectazii se numesc.

Din pacate fara antrenament fizic nu poti avea un corp armonios.Daca ai slabit si esti multumita, acum ai nevoie de remodelare,fitness,tae-bo,sunt multe programe pe internet de unde te poti inspira daca vrei sa faci acasa sport.Nu uita sa ai grija la alimentatie,acum proteinele au un loc important.
__________________
"DEFINITI-VA MAI BINE PERSONALITATEA,SI VETI SLABI MAI USOR"
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2188 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]