Subiect: Dieta sanatoasa
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 26 aug 2010, 15:39:53
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dieta sanatoasa

Citat:
Anterior postat de ancamg Vezi mesajul
Buna tuturor,

Dragutelor, va sfatuiesc sa incercati meniul meu. De aproximativ 2 luni m-am hotarat sa mananc 100 % sanatos. Asa ca, am exclus carnea din alimentati mea, mi-am achizitionat aparat de gatit la aburi si masina de facut paine.
Inainte aveam aproximativ 53 de Kg, ceea ce este ok, nu am fost niciodata grasa sau plinuta. Insa, retineam cu mare usurinta apa ceea ce a dus la.....celulita Cum nu sunt un mare fan al sporturilor, m-am hotarat sa incep cu mancarea. Nu mananc nimic prajit, totul este gatit la aburi. Meniul meu este compus din paine facuta in casa, legume, mancare de spanac, din cand in cand mai mananc tarte cu fructe de padure (gatite tot in casa). Nu va ganditi ca as avea mult timp sa fac toate aceste lucruri, programul meu de lucru este 10 am - 7 pm (cel putin), dar nu imi ia foarte mult sa le prepar datorita aparatelor minune
Zilele trecute, iubitul meu mi-a spus ca lui i se pare ca am slabit f mult. M-am asezat pe cantar si..... 49 kg imbracata si...seara. Nu mai am deloc celulita, si nu cred ca datorita masajului pe care il fac o data pe saptamana ci, datorita excluderii alimentelor pe baza de carne si a prajelilor.
Va pup
Imi place dieta ta Nici eu nu mai mananc carne de mai bine de o luna (prajeli numai mancam de aproape un an). Ca imbunatiri in privinta regimului vegetarian.....cred ca as putea spune ca am mai multa energie, chiar prea multa uneori Cat despre celuluita, pe mine m-a ajutat mult sportul si pe langa asta observ diferente simnificative atunci cand nu mananc dulce/zahar, pt ca masajul cu zat de cafea il fac cand imi aduc aminte, iar creme folosec rar.
Am o lista maricica de aparate pt bucatareala chiar si cele de baza ..robot, blender, aparat de facut inghetata (pt ca in 9 luni am mancat 4 inghetate), aparatul de gatit cu aburi (aveam unu in tara dar l-am facut cadou...varza ce sunt, atunci aveam mai putine cunostinte despre sanatate/nutritie), cel pt paine (desi mi se pare ca iese prea consistenta painea, dar macar e mai sanatoasa)...nici nu mai stiu ce imi trebuie
Am o intrebare. Oua nu mananci?! Am vazut ca ai scris lacto-vegetariana.
__________________

amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat