Subiect: Dieta cu usturoi
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 06 sep 2010, 17:03:42
choco's Avatar
choco choco este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 sep 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Dieta: incerc sa mananc cat de cat sanatos :)
Date: 160cm, 48kg
Mesaje: 1.161
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta cu usturoi

buna fetelor!am tinut si eu aceasta dieta aproximativ o saptamana.cam 3 kg jumatate jos.doar ca la mine era putin altfel: dimineata pe stomacul gol un catel de usturoi cu otet de mere si putina miere(stiu ca mierea captuseste stomacul,a fost un adaos al meu sa nu am cine stie ce surprize la stomac dupa aceea) dupa care un pahar mare de apa,si dupa ce ma spalam pe dinti scapam de miros imediat.
de mancat pot spune ca am mancat orice,fara sa fiu atenta la mancare.de la supa pana la ciocolata si fast food.au fost doar 2 zile in care am fost plecata la tara si nu am prea putut manca pentru ca nu imi placea mancarea de acolo absolut deloc..
pot spune ca nu am avut surprize neplacute la stomac,sunt bine,deci..eu o recomand.acum nu stiu,la mine a avut succes,nu stiu la ceilalti,cred ca depinde de organism.si mama a tinut-o odata cand eram eu mai mica..intr-o luna stiu ca a slabit 10 kg de incapea in fustele mele,si eu aveam vreo 11 ani.acum cand am tinut-o eu a tinut-o si ea si a slabit 2 kg.la fel,nu era prea atenta la mancare
choco, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1831 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1314 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1315 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat