View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 26 sep 2009, 10:06:30
alina_neamt's Avatar
alina_neamt alina_neamt este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 08 aug 2009
Locaţie: piatra neamt, Romania
Vârsta: 39
Dieta: alimentatie sanatoasa + sport
Date: 167cm, 74.4kg
Mesaje: 1.512
Aprecieri acordate: 2.491
Am fost apreciat(a) de 1.551 ori in 946 mesaje
Implicit Re: Ce trebuie sa faci dupa exercitii fizice??!!

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Alina,are efect,atata timp cat faci corect si constant.Eu nu am timp sa fac sport dimineata,am facut doar dupa amiaza si seara.Si a functionat.
Bea apa multa in tmpul sportului,adica atat cat simti nevoia si ai grija sa te hidratezi corect inainte de a face sport.Eu cunoasteam cand mergeam la alergat daca am baut destul apa sau nu.Erau zile cand nu transpiram,pentru ca nu ma hidratasem corect.
Sfatul pe care eu l-am primit de la medic a fost ca dupa ce fac sedinta de cardio sa mananc carbohidrati.Nu zahar,dar ceva care sa contina destui carbohidrati.Nu stiu acum daca e cazul tuturor,eu am probleme cu ficatul si a spus ca in cazul meu asa ar trebui sa fac.
Ceea ce e insa general valabil e ca ultima masa inainte de o sedinta de cardio trebuie sa contina carbohidrati.Adica,cartofi,orez sau paste,integrale daca se poate.Corpul nostru are nevoie de carbohidrati sa functioneze.
Ce sport faci?
Multumesc pentru sfaturi!!
De obicei fac exercitii dupa un filmulet luat de pe net, cu florentina; apoi tot luat de pe net aerobic pentru abdomen, talie si spate, coapse si fesieri!! Iar de azi am inceput sa fac tae-bo pentru abdomen luat de pe acest sit!! Si nu mai pot!! Sunt transpirata toata! Cam juma de ora in fiecare zi, exclus duminica! Problema cea mare la mine e abdomenul... si celelalte, dar acesta ma dispera!! Si desigur celulita asta bat-o vina!!
alina_neamt, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2223 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1706 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1707 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat