View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 08 ian 2010, 14:01:39
erato's Avatar
erato erato este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 oct 2009
Locaţie: Pe malul Dunarii..., Romania
Dieta: personalizata
Date: 164cm, 56kg
Mesaje: 666
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Se poate slabi cu acest regim?

Citat:
Anterior postat de Olguta4ever Vezi mesajul
Bine te-am gasit !!! Pai si cu sportul este o problema, eu am tensiune intracraniana si scolioza si nu prea am voie sa fac sport cit despre meniu, chiar nu am ideie ce sa maninc dimineata si ce sera, please HELP!!!
Dimineata poti incerca lactate si cu 1-2 felii de paine integrala, iar seara la fel, niste iaurturi degresate/peste/piept pui/fructe. Nu stiu ce-ti place tie. Daca ai asemenea probleme medicale, ar fi cazul sa ceri parerea unui specialist, ca cred ca si forta ti-ar face rau. Pt ca ai atat de multe kg de slabit nu e bine sa incepi foarte brusc si restrictiv. E bine sa elimini grasimile animale, dulciurile si alimentele procesate din comert, sucurile si zaharul. Inlocuieste-le cu carne slaba de pui si peste, lactate degresate, alimente cat mai naturale. Daca ai pofta de ceva dulce, mai bine mananca ceva preparat de tine sau o inghetata, nu e chiar un dezastru pt silueta sa te recompensezi cu ceva bun din cand in cand.
erato, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1833 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1317 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 08 ian 2010 at 15:16:13.