Subiect: Jurnal Bogica
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 19 ian 2010, 14:59:07
bogica's Avatar
bogica bogica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 ian 2010
Locaţie: cluj-napoca, Romania
Vârsta: 34
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 56kg
Mesaje: 87
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Bogica


Aceasta dieta a fost conceputa de medicii sportive din America. Este apreciata inclusiv de medicii naturisti care o si recomanda. In 90 de zile poti slabi 15-20 kg. Dieta ajuta la scaderea hipertensiunii arteriale si asigura o transformare in functionarea organismului – garanteaza ca toate kilogramele pierdute nu vor mai reveni. Dieta dureaza 90 de zile, timp in care se poate slabi pana la 15-20 kg, chiar mai mult. Daca vreti sa slabiti mai putin, dieta poate fi intrerupta numai ca schimbarea metabolismului nu mai este garantata in aceasta conditii. Mai multe persoane au incercat aceasta dieta, au slabit si nu au pus innapoi pana si eu.

DIMINEATA : In fiecare dimineata se consuma FRUCTE (2 mere, 2 pere, piersici sau un pumn de fructe marunte – la alegere)

. Ziua I – PROTEINE La pranz – carne fiarta, coapta, prajita (eventual cascaval) si o felie de paine prajita. In loc de carne se pot manca 3 oua (fierte sau prajite). Dupa masa, obligatoriu : 200 ml supa de carne fara teitei. Lapte, cascaval se pot manca numai in aceasta zi. Seara – se mananca acelasi fel de mancare ca si la masa de pranz (carne sau oua), dar fara supa. ATENTIE !!! Este obligatoriu ca seara sa se consume acelasi tip de mancare – fie carne, fie oua.

Ziua a II-a – AMIDON La pranz – se mananca mazare, fasole boabe, linte, morcovi, cartofi… obligatoriu fierte. Se poate adauga vegeta, sare, pasta de rosii sau ketchup, rosii fierte. Seara – se mananca la fel numai ca in cantitate mai mica.

Ziua a III-a – CARBOHIDRANTI La pranz – se mananca paste cu condimente, poate fi pizza (doar blatul) cu ketchup, spaghetti cu sos de rosii si condimente provensale (oregano, busuioc, cimbru), un corn simplu. Seara – se mananca 2-3 felii mici de cozonac simplu sau 3 portii de inghetata sau o felie de tort si obligatoriu !!! : o bucatica de ciocolata amaruie.

Ziua a IV-a – GLUCIDE Orice fel de fructe in orice cantitate (de preferat 2 banane, 2 mere, 2 pere, eventual kiwi)

IMPORTANT DE STIUT !!! Pe parcursul dietei – o singura data pe luna – este O ZI DE APA care intotdeauna trebuie sa urmeze dupa ziua de glucide si inainte de ziua cu proteine. Se pot consuma cafea si ceai fara zahar (in fiecare zii), lapte doar in ziua I). Dupa terminarea dietei putem manca normal numai ca, timp de 3 luni, dimineata trebuie sa mancam numai fructe. Daca in aceasta perioada veti mai slabi 3 kg, atunci s-a produs schimbarea de metabolism. Pe parcursul dietei nu aveti voie sa omiteti nimic pentru ca fiecare aliment isi are rolul sau si organismul are nevoie de ele. Cei care sufera de hipertensiune vor avea placuta surpriza sa constate ameliorari ale tensiunii. ASADAR, DIETA CONSTA IN SUCCESIUNEA URMATOARELOR ZILE : PROTEINE, AMIDON, CARBOHIDRANTI, GLUCIDE


bogica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2006 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1232 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]