View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 22 iun 2011, 07:34:50
Deliutza's Avatar
Deliutza Deliutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 05 apr 2011
Locaţie: Constanta, Romania
Dieta: hipocalorica, sport, masaj
Date: 159cm, 51.5kg
Mesaje: 1.090
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ce cantitate de mancare trebuie consumata la o masa?

Citat:
Anterior postat de Sabine_28 Vezi mesajul
Buna,

In primul rand ca ti-ai stabilit un target sub 18.5, asta inseamna subponderabilitate, Sfatul meu este sa te opresti la greutatea pe care o ai si sa incerci sa dai jos din cm cu ajutorul sportului.

Referitor la intrebarea ta, depinde ce mananci...poti manca lejer 1/2 l de supa , sau salata, nu ciocolata si nici fructe care au mai multe calorii, cum ar fi strugurii/bananele.
La carne dupa parerea mea ar trebui sa mananci 100-150 de gr, eu una nu prea pot mai mult de atat.

Oricum, ideal este sa ai un cantar de bucatarie, sa cantaresti alimentele, pana cand reusesti sa-ti dai seama de greutatea lor si fara cantar, si apoi sa-ti calculezi meniul.

Succes!


Multumesc pentru raspuns!

Am cantar de bucatarie si imi cantaresc la el mereu mancarea cand sunt acasa.Referitor la ce ai spus tu, cum ca ar trebui sa nu mai dau jos din kg ci sa scad din cm cu ajutorul sportului, inseamna sa imi stabilesc pe zi un numar de calorii de mentinere si sa fac mai mult de 2 ore sport pe zi? Nu tin o dieta stricta, dar mananc zic eu putin (oricum mai putin decat inainte), si sincer iti zic vreau sa ajung macar la 46,pentru ca stiu exact ce greseli fac, si stiu ca nu mi-este greu.Nu vreau sa ma topesc pe picioare,nu ma infometez. Fac 6 zile din 7 pe saptamana o ora de bicicleta intens si plimbare (vioaie) inca o ora.

Multumesc inca o data pentru raspuns.
Deliutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1623 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1106 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 978 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Deliutza; 22 iun 2011 at 07:47:13. Motiv: completare
Răspuns cu citat